NEFF Sous-vide

Sous- vide® laden

Sous-vide, of koken onder vacuüm, is een methode waarbij vlees, vis of groenten in een vacumeerzak zacht worden gegaard met stoom. Door de lage, constante temperatuur tussen de 50ºC en de 90°C kunnen de ingrediënten nooit te gaar worden. Door gebruikmaking van de vacumeerzak, blijven de natuurlijke smaken, texturen en aroma’s volledig intact.

Zoek je NEFF DEALER

Vacumeerlade

Met de NEFF vacumeerlade, die met onze 45 cm bakoven gecombineerd kan worden, verzegel je de ingrediënten heel eenvoudig zelf, met een vacuüm van 99%. Deze techniek leent zich tevens uitstekend voor het vacumeren – en dus lang bewaren- van onder andere sauzen, marinades, kruiden, maar ook van gesneden fruit en groenten.

Zoek jouw NEFF dealer in de buurt

Ervaar de apparaten van NEFF, rechtstreeks bij de Keukenspecialist bij jou in de buurt.

NEFF Slide&Hide

Beeldbronnen

© NEFF

NEFF LOGO

Interessant?

Deel en reageer